Nieuw werkboek


Nieuw werkboek vanaf januari 2019!!

Het heeft een tijdje geduurd maar ik heb mijn eerste werkboek geschreven! In 2014 heb ik  mijn praktijk geopend en sindsdien met verschillende systemen en boeken gewerkt. Bij ieder boek miste ik iets en sloot het niet geheel aan bij mijn inzichten en de wensen van mijn klanten.

Het werkboek bestaat uit 8 hoofdstukken en loopt gelijk met een eerste traject. Boordevol tips, adviezen en voorbeelden. Maar ook huiswerk opdrachten, dingen waar je even over moet denken voordat je iets opschrijft. Zodat je tot nieuwe inzichten komt waarom je iets doet en hoe je dat met kleine stapjes kunt verbeteren. Door iets op te schrijven en later terug te lezen werk je op je eigen tempo aan je nieuwe eetpatroon. Je hoeft niet “cold turkey” alles om te gooien en ook zeker niet alles te laten staan waar je van geniet. Maar wel keuzes maken en bewust ergens voor kiezen dat wel.

In mijn praktijk heb ik al velen mogen begeleiden naar een gezond en evenwichtig eetpatroon, die ervaringen heb ik verwerkt in het boek. Welke tips het beste toe pasbaar zijn en wat de moeilijkste stappen zijn om te maken.

Voor meer informatie neem dan even Contact met ons op.