Welkom


Welkom bij gewichtsconsulente Manon

Wil je graag afvallen en gezonder en fitter gaan leven? Maar vind je het lastig om hierin de juiste keuzes te maken? Twijfel je soms door alle berichten in de media wat nou eigenlijk gezond is? Net als in de voetbal wereld struikel je over alle experts en voeding deskundigen. De een heeft nog een mooier verhaal dan de ander. Intussen zie je door de bomen het bos niet meer en doe je maar wat.

Ik wil je graag helpen om jouw ideale voeding patroon te vinden. Ik reken voor je uit wat je per nodig hebt om volwaardige voeding binnenste krijgen. Alle vitamines en mineralen, in de juiste verhouding je vetten koolhydraten en eiwitten. En natuurlijk ook nog een beetje ruimte voor iets extra’s want eten moet ook leuk blijven.

Naast een goed voeding patroon is bewegen ook een belangrijk punt. Hoe past dat in je dagelijks leven, zonder dat de druk om alles rond te breien nog hoger wordt. Want druk hebben we het, allemaal.

Dat een gezond en fit lichaam je uiteindelijk meer energie gaat opleveren, kan ik je wel vertellen maar liever laat ik je dat zelf ervaren.

Wil je graag weten wat ik voor je kan doen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennis making gesprek. Want Samen gaan we naar een Gezond gewicht. Echt! Neem Contact met me op dan plannen we asm een afspraak in.