Food Inspiration


food-inspiration-voorkaft

 

 

De inspiratie sessie Good Food!

In 5 stappen naar een leven zonder dieet!

Welkom bij de Inspiratie sessie Good Food! Tijdens deze sessie wil ik je graag inzichten geven en inspireren. Inspireren om andere, betere keuzes te gaan maken. Beter voor jezelf te gaan zorgen. Ik wil je laten zien dat je invloed hebt op de keuzes die je maakt. Ik wil je ook laten zien dat gezond eten je heel veel oplevert. En ik wil je inzicht geven in je eigen belemmerende overtuigingen waardoor je iedere keer weer vastloopt. Kortom, een drukke maar hopelijk inspirerende sessie.

We werken deze dag aan 5 stappen. Deze 5 stappen helpen je om nooit meer op dieet te hoeven. Hoe heerlijk is dat, een leven zonder diëten!

-stap 1: wat heeft je lichaam nodig?

-stap 2: wat wil jij?

-stap 3: je eigen valkuilen opsporen

-stap 4: oplossingsgericht te werk gaan

-stap 5: doorzetten

De Inspiratie sessie Good Food! Is een onderdeel van het programma van Spruitjes en Zo!  Spruitjes en Zo! is het voedingsadviescentrum voor het hele gezin. Deze unieke methode, ontwikkeld door Natasja Wildeman, zet niemand op dieet, maar begeleidt op een (kind) vriendelijke manier naar een gezond eetpatroon en een gezond gewicht. Behalve voeding zijn ook zelfvertrouwen en je zelfbeeld belangrijke onderwerpen bij Spruitjes en Zo! Wil je meer weten over dit leuke programma en de mogelijkheden die er zijn, kijk dan op de website www.spruitjesenzo.nl Via deze website kun je ook opgeven voor onze maandelijkse tips & tricks, je ontvangt als dank voor je inschrijving dan het gratis E-book met daarin leuke tips om bewegen leuker te maken.

 

Neem Contact met ons op voor meer informatie