Los consult


Vraag jij je wel eens af of je echt zo gezond eet als je denkt? Twijfel je over bepaalde gewoonten of die wel zo gezond zijn? Of wil je gewoon graag dat ik een keertje met je meekijk? Dat kan. We maken dan een afspraak voor een los consult.

Dat is een eenmalig consult waarin ik je voeding advies geeft over je huidige eetpatroon. Je kunt dan je vragen stellen en ik kijk met je mee waar je in je huidige eetpatroon nog winst kunt behalen.

Wil je graag afvallen of meer begeleiding dan kun je beter eerst een afspraak maken voor een vrijblijvend informatie gesprek. Dan kijken we samen wat voor jou de beste aanpak is en je beslist dan daarna pas of je een traject wilt starten of het bij een eenmalig advies wilt houden.

Wil je meer informatie of een afspraak maken neem dan Contact  met me op dan.

Ben je al bij mij onder begeleiding geweest en wil je graag af en toe een controle afspraak, dan kan dat ook. Je krijgt dan een link gestuurd van Slimtools zodat ik weer een paar dagen of een week met je mee kan kijken. Nadat je deze hebt terug gestuurd maken we een afspraak voor op de praktijk.