Recensies


Helmi (52 jaar)

Na jarenlang allerlei diëten gevolgd te hebben, was ik het lijnen helemaal beu. Ik wilde voortaan vooral normaal en gezond doen. Bij Manon was ik aan het juiste adres: de combinatie van gezond en regelmatig eten en 3 of 4 keer in de week sporten werkte! Binnen een paar maanden was ik bijna 10 kilo kwijt en wat belangrijker was: ik had meer energie en voelde me beter! Natuurlijk heb ik nog wel eens een dipje, maar dankzij de afwisseling van groepslessen en fitness en de persoonlijke begeleiding van Manon kan ik dan de draad weer oppakken. Kortom, een aanrader voor iedereen die van het jojo-effect af wil en op een verantwoorde manier wil afvallen.


Kelly (19 jaar)

Ik ben altijd heel goed geholpen door Gewichtsconsulente Manon! Ik vond het vooral fijn dat ze heel goed rekening houd met wat ik wel en niet lekker vond om te eten. Op een gezonde manier ben ik 9 kilo afgevallen, en dit was me niet gelukt zonder Manon! Ik vond het vooral fijn dat het allemaal op een gezonde manier was met veel fruit en groente. Ik zou iedereen aanraden om naar Manon te gaan als je graag wat kilo’s kwijt wil, of er juist bij.


Toos (69 jaar)

Bijna 2 jaar geleden begonnen met afvallen met hulp van Manon.
Intussen ben ik 14 kilo kwijt en gebruik ik nog maar 1/3 van mijn bloeddruk- en cholesterolmedicijnen.
Vakkundige en prettige begeleiding van Manon en daarnaast sporten hebben mij enorm geholpen,
Ik voel me jaren jonger en heb weer energie om van alles te doen.
Een aanrader voor iedereen die wil afvallen en weer fit wil worden.


Lian (54 jaar)

Ruim een jaar kom ik regelmatig bij Manon.
Naast goede en uitgebalanceerde voedingsadviezen geeft Manon ook advies over bewegen en het opbouwen van conditie.
Dit combineert ze met het besteden van aandacht hoe het met me gaat, hoe ik me voel.
Lichamelijk en geestelijk fit zijn gaat samen op.
Leuk vind ik dat ze me regelmatig recepten geeft waarmee ik verrassend lekker en gezond eten klaar kan maken.


Esther (36 jaar)

Super blij met mijn behaalde resultaat! 12 kilo lichter. Ingrediënten : wilskracht van jezelf, actief sporten en super begeleiding van Manon!


Manou (9 jaar)

Onze dochter Manou (9 jaar) is uitstekend begeleid door Manon. Het lijkt simpel en logisch maar in de praktijk sluipen slechte gewoontes er tussendoor.
Dankzij de hulp van Manon heeft Manou zelf inzicht in goede- en slechte gewoontes, en beseft ze de gevolgen hiervan. Hierdoor is ze bewust van haar eetpatroon. Ze beperkt bewust het aantal “snoepmomenten” op een dag en eet gezonder dan voorheen.
Het resultaat: fitter, slanker en zelfverzekerder! Manou zit zichtbaar beter in haar vel; en het risico op overgewicht in de toekomst is een stuk kleiner geworden.
Met name voor opgroeiende kinderen die een steuntje in de rug nodig hebben zou ik absoluut aanraden het programma bij Manon te volgen.Wil je ook een recensie achterlaten? Gebruik dan de link Contact