Brock&Pien


Brocc-Pien Logo 3B

 

Brock&Pien

Brock& Pien is een lesprogramma dat wij hebben ontwikkeld voor basisschool leerlingen van groep 1 t/m 8.

Het is een programma op verschillende niveaus met verschillende lessen voor elke groep. Tijdens de lessen die ongeveer een uur duren krijgen de leerlingen veel informatie, tips en wetenswaardigheden over gezonde voeding te horen. Het is een informatief en interactief programma waarbij de leerlingen worden uitgedaagd hun kennis in te zetten om in team verband de uitdaging aan te gaan. Dat kan zijn dmv spelletjes, een quiz of een wedstrijden maar ook met rekenen en creativiteit zijn de lessen zeer gevarieerd en leuk om te doen.

Lezingen en workshops

Daarnaast geef ik lezingen en workshops over uiteenlopende onderwerpen en diverse groepen.

Deze lezingen en workshops zijn voor de ouders van basisschool leerlingen, maar ook aan de leerlingen zelf, aangepast aan hun leeftijd en belevingswereld. De onderwerpen gaan van suiker, diëten, moeilijk etende kinderen tot wat heeft mijn kind eigenlijk echt nodig iedere dag en alles wat daar tussen zit.

Ook is het mogelijk om een lezing of workshop te boeken speciaal voor de leerkrachten van de basisschool. Er wordt steeds meer aandacht besteed aan voeding op school maar er is nog niet altijd de juiste informatie beschikbaar voor de docenten. Wij kunnen u daarbij helpen door een specifieke lezing of workshop voor hen te organiseren.

Heeft u interesse om deel te nemen aan bovenstaande activiteiten of wilt u weten of het ook
bij u op school/bedrijf mogelijk is? Neem dan vrijblijvend Contact met ons op dan bespreken we
de mogelijkheden. Ook kunt u telefonisch contact opnemen 06-28302729.