Werkwijze


WeegschaalShakes, repen, veel eiwitten of juist geen koolhydraten, veel diëten en hypes geven meestal snel resultaat. Maar na een periode van lijnen ga je uiteindelijk toch over op een gewoon eetpatroon en dan val je terug in je oude gewoonten en helaas vaak ook weer in je oude gewicht.

Ik wil graag samen met je op zoek gaan naar de aanpassingen die jouw voedingspatroon nodig heeft om een gezond gewicht te bereiken met een blijvend resultaat.

Samen bepalen we jouw streefgewicht en m.b.v. dagmenu’s en variatielijsten leer je welke keuzes voor jou het beste zijn zodat je op een prettige manier gaat afvallen.

Het eerste consult is gratis en geheel vrijblijvend, daarin wil ik graag van jou horen waar je naar op zoek bent en leg ik je uit wat ik voor je kan betekenen. In het tweede consult bespreken we jouw huidige voedingspatroon en maak ik een voeding analyse. Ook doen we diverse metingen en stellen we een behandelplan op met daarin o.a. je streefgewicht.

Daarna zijn er vervolg consulten waarin we je vorderingen bijhouden en verder aanpassingen doen op je voedings-en beweegpatroon. Als laatste hebben we een afsluitend consult waarna je zelf verder kunt zonder mijn hulp.

Het is ook mogelijk om een los consult te boeken, of begeleiding on line te volgen. Neem dan Contact met me op om te kijken wat de mogelijkheden zijn en wat het beste bij je past.

Neem contact met ons op voor meer informatie.